KVALITET KOME MOŽETE VEROVATI

Proizvodimo kvalitetne lekove koji poboljšavaju živote

Kao vodeći svetski proizvođač generičkih lekova, svakodnevno brinemo o zdravlju gotovo 200 miliona ljudi. Sve što radimo, radimo s ciljem da svaki od njih dobije sigurnu i kvalitetnu terapiju.

Naša beskompromisna predanost kvalitetu počinje istraživanjem i razvojem. Kvalitet je deo svake faze razvoja leka, od nabavke sirovina, odobrenja naših zahteva od strane regulatornih tela širom sveta i konačno do komercijalne distribucije i njegovog stavljanja na tržište.

Više od 21.000 kolega podržava našu globalnu proizvodnu mrežu na 53 lokacije u 33 zemlje širom sveta. Naši stručnjaci za kvalitet ključni su deo procesa proizvodnje. Oni igraju važnu ulogu u ispunjavanju naših obveza prema pacijentima i regulatornim agencijama koje odobravaju naše lekove.

Pacijent je u središtu našeg pristupa kvalitetu

Kontinuirano validiramo i pratimo naše proizvodne procese kako bismo osigurali da zadovoljavaju sve regulatorne, ali i standarde sigurnosti. Svaki se naš proizvod ispituje kako bi se potvrdila njegova usklađenost s Tevinim specifikacijama kvaliteta.

Vertikalno smo integrisana kompanija, što znači da smo u mogućnosti osigurati značajnu količinu vlastitih aktivnih farmaceutskih sastojaka i što nam omogućava kontrolu kvaliteta proizvoda. Jednake standarde imamo i prema našim spoljnim dobavljačima, koji moraju ispuniti iste uslove koje smo postavili sebi.

Kao rezultat toga, imamo zavidne rezultate usklađenosti s trenutnom dobrom proizvođačkom praksom (cGMP), koju ocjenjuju Američka agencija za hranu i lekove (FDA) i druge globalne regulatorne organizacije.

Globalni doseg

No najkvalitetniji lekovi nisu od velike koristi ako se ne dostavljaju na mesta i u vreme kada su najpotrebniji. Distribuiramo neverovatan broj proizvoda – više od 3600 – na vreme i po konkurentnoj ceni.

Teva je posvećena tome da život učini boljim i zdravijim. Pacijenti su u centru svega što radimo, a naša bezuslovna predanost kvalitetu i usklađenosti temelj su na kojem gradimo naše poslovne aktivnosti.

Na temelju internih podataka Tevinih Globalnih operacija iz 2018.

Podeli ovu stranicu: