Posao i karijera

Actavis teži da postane jedna od najatraktivnijih kompanija na svim tržištima na kojima posluje. Kvalitet, profesionalnost i visoka posvećenost zaposlenih su temelji našeg uspeha. Kroz redovan i kontinualan trening pružamo mogućnost svim zaposlenima da maksimalno iskoriste svoje lične i profesionalne sposobnosti. Ponosni smo na činjenicu da Kompanija pruža izvrsne mogućnosti za stalan profesionalni razvoj i napredovanje.

Uz poštovanje ravnopravnosti i različitosti, Actavis je posvećen očuvanju najviših standarda zdravlja i bezbednosti na radu koji se primenjuju u svim proizvodnim kompanijama i poslovnim jedinicama u sastavu Grupe. 

Posvećeni razvoju i promociji zdravih životnih stilova i kvaliteta života u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo, vodimo trajan i otvoren dijalog sa svim zainteresovanim javnostima, gradeći partnerski odnos i saradnju sa širokim spektrom organizacija u oblasti nauke, obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta.

Actavis je jedan od poslodavaca u Srbiji čiji se uspeh zasniva na sistemu selekcije, regrutacije, očuvanju i razvoju visokokvalifikovanih i predanih zaposlenih, u našoj kompaniji ćemo pažljivo razmotriti Vašu prijavu za posao i uvrstiti Vas u naše potencijalne zaposlene.

Biće nam zadovoljstvo da Vas kontaktiramo čim u Kompaniji bude potrebe za Vašim obrazovnim i stručnim profilom.

Prijava za posao

Sve otvorene pozicije u Actavis d.o.o, u Beogradu, i globalnoj kompaniji Teva možete potražiti na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama.

Kliknite ovde Prijava za posao