Rezultati pretrage

Prikazuje se 10 od 18 rezultata

Obeležen dan srca

Povodom obeležavanja Svetskog dana srca kompanija Actavis, članica Teva grupe, organizovala je skup pod nazivom „Kako da srce što duže kuca?“ sa fokusom na promovisanje zdravog stila života, važnosti ranog otkrivanja i pravovremenog lečenja kardiovaskularnih bolesti i pripadajućih faktora rizika.

Actavis i Teva osvojili Triglav

Upravo u cilju brige o zdravlju uvek podstičemo fizičku aktivnost i organizujemo aktivnosti za naše zaposlene, poput planinarenja, koje podrazumevaju vežbanje i boravak na svežem vazduhu. Timski smo uvek spremni za nove iskorake, pa smo si ovog jula postavili novi izazov i odlučili se popeti na Triglav, najviši vrh Slovenije.

Actavis donirao vredne Ipad uređaje SOS Dečijem selu Srbije

Kompanija Actavis donirala je 52 Ipad uređaja s pripadajućom opremom koje će od sada koristiti deca i mladi koje pomaže organizacija SOS Dečijeg sela Srbija za potrebe pohađanja online nastave. Ovom donacijom Actavis kao društveno odgovorna kompanija nastavlja da podržava zajednicu u kojoj posluje i ostvaruje svoje rezultate.

ESG Izveštaj o napretku u 2020. godini

Kao kompanija svakodnevno predano radimo na poboljšanju zdravlja pacijenata, očuvanju okoline i unapređenju sopstvenog poslovanja. U 2020. godini, koja je pred sve nas postavila brojne izazove, zahtevala brzo prilagođavanje i naglasila važnost zaštite zdravlja, poseban fokus smo stavili na našu strategiju zaštite okoline, društvene odgovornosti i upravljanja. Preispitali smo način na koji pristupamo važnim ekološkim i socijalnim problemima pa smo, vođeni idejom da je ESG odgovornost svakog zaposlenog Teve, zajedno postigli značajan napredak.

Frontier Pharma i Bayston Grupa kupuju od Teve „Zdravlje“ a.d. iz Leskovca

Leskovac, 11. januar 2021. - Kompanije Teva Pharmacueticals zajedno s Frontier Pharma i Bayston Grupom danas su saopštile da su postigle sporazum o prodaji Tevine podružnice “Zdravlje” a.d. u Leskovcu Frontier Pharmi i Bayston Grupi. “Zdravlje” a.d. proizvodi čvrste i tečne forme za lečenje kardiovaskularnih, neuroloških i resporatornih oboljenja. Fabrika ima odobrenja za snabdevanje brojnih internacionalih tržišta uključujući ona Zapadne i Istočne Evrope, Velike Britanije, Australije, Južne Amerike I Meksika.

Saopštenje za javnost - Zdravlje Leskovac

Leskovac, 10. mart 2020. - Farmaceutska kompanija Teva (Teva Pharmaceutical Industries Ltd.) je danas objavila da u sklopu restrukturiranja svoje globalne proizvodne mreže namerava da svoje proizvodne operacije u fabrici Zdravlje u Leskovcu prepusti novom strateškom partneru. Ova odluka je bazirana na Tevinom strateškom planu optimizacije i unapređenja efikasnosti svojih globalnih kapaciteta kroz redukciju troškova u skladu sa zahtevima tržišta i ni u kom slučaju nije zasnovana na bilo kakvim nedostacima ili problemima u pogledu poslovnih performansi ili zahteva kvaliteta koji se odnose na fabriku Zdravlje i njene zaposlene.